
קייטרינג חלבי מתמקד במנות המבוססות על חלב, גבינות, דגים, פסטות, מאפים וקינוחים – ללא בשר כלל.
כאשר מציינים "כשר למהדרין", הכוונה לרמת כשרות גבוהה במיוחד – לרוב בפיקוח בד"ץ או גוף מוכר אחר.
הקפדה כזו כוללת שימוש בחלב ישראל, הקפדה על פת ישראל, מוצרי חלב מהדרין בלבד, והפרדת כלים מוקפדת.
בנוסף, יש התייחסות גם למרכיבים נלווים כמו ירקות עליים שנבדקים מתולעים, חלות ואפילו מוצרי אפייה.
קייטרינג כזה מתאים לאירועים בהם האורחים מקפידים ברמה גבוהה – כמו בריתות, שבתות חתן ואירועים קהילתיים.
מעבר לנושא ההלכתי, היתרון בקייטרינג חלבי הוא קלילות, גיוון ותחושת רעננות במנות.
הוא מתאים במיוחד לאירועי בוקר, צהריים, או אירועים בהם לא רוצים להכביד על הקהל.
בסופו של דבר, קייטרינג חלבי מהודר מעניק גם שקט תודעתי וגם חוויית אוכל מוקפדת ואלגנטית.
חשוב לבדוק תמיד מי הגוף המכשיר ולהכיר את רמת ההשגחה לפני בחירה.